Contact

Maak kennis met de culinaire leefwereld van Pol Saerens

Gastronomische bistro

Al van kinds af was het duidelijk dat meesterchef Pol Saerens voorbestemd was om zijn eigen eetgelegenheid te openen. Het was dan ook een logische stap dat Pol een studie aanving in Hotelschool Ter Duinen in Koksijde. Vanuit zijn passie voegde hij hier nog twee specialisatiejaren aan toe: gastronomische en wereldkeuken.

Een eigen restaurant, een nieuw hoofdstuk

Sinds 2016 is gastronomische bistro Mimosas een feit. Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben bij stageplaatsen als De Fakkel – Ternat, Kelderman – Aalst, La Belle Maraichère – Brussel, La Bergerie – Namen, Bruneau – Brussel en vooraanstaande werkgevers als Hotel Sheraton – Brussel, Plezanten Hof – Kobbegem, Le Saissonier – Opwijk, Hof Ter Imde – Imde en Van Loven – Meise was de chef toe aan een eigen project: een eigen etablissement in Opwijk.

Laat u ook eens culinair verwennen in onze gastronomische bistro in Opwijk en beleef zelf wat deze jonge meesterchef kan doen. Maak vandaag nog uw reservatie.

Contacteer ons!
052 77 00 62052 77 00 62